Потписан споразум између СДС-а и ПДП-а о подршци Раду Савићу

У Лопарама је потписан коалициони споразум између Српске демократске странке /СДС/ и Партије демократског прогреса /ПДП/ о сарадњи и заједничкој подршци, на предстојећим локалним изборима, кандидату за начелника општине Лопаре Раду Савићу.
Избори 2024 30.09.2024 | 20:30
Потписан споразум између СДС-а и ПДП-а о подршци Раду Савићу

Потписе на споразум су ставили Радо Савић, предсједник Општинског одбора СДС Лопаре и Миленко Ристић, предсједник Општинског одбора ПДП Лопаре.

„Захвалан сам мојој Српској демократској странци и Партији демократског прогреса на подршци коју су ми пружили за ове локалне изборе“, рекао је Савић, након потписивања споразума.

Он је навео да је у претходном периоду сарадња између СДС-а и ПДП-а била квалитетна, добра и у максималном интересу грађана локалне заједнице.

„На бази тог искуства оптимиста сам да ћемо и у наредном периоду добро сарађивати и у Скупштини имати двотрећинску власт“, додао је Савић.

Миленко Ристић, предсједник Општинског одбора ПДП Лопаре је казао да коалициони споразум наведена два политчка субјекта у општини Лопаре траје већ 16 година.

„Показали смо да само заједно можемо одговорити великим изазовима и одупријети се свим проблемима које смо имали у претходном периоду“, навео је Ристић

Он је истакао да општина Лопаре има дуготрајну политичку стабилност захваљујући сарадњи СДС-а и ПДП-а.

Потписивању споразума су присуствовали кандитати који се налазе на листама за одборнике у Скупштини општине Лопаре испред СДС-а и ПДП-а.

(БН)