ВАТРОГАСЦИ ПОСЈЕТИЛИ УЧЕНИКЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ „ВЕЉКО ЧУБРИЛОВИЋ“ ИЗ ПРИБОЈА И УРУЧИЛИ ИМ ПРИГОДНЕ ПОКЛОНЕ

Припадници Tериторијалне ватрогасно-спасилачке јединице Лопаре су посјетили ученике Основне школе „Вељко Чубриловић“ из Прибоја и том приликом уручили им слаткише и друге поклоне које су прикупили да би на тај начин изразили захвалност малишанима који су им својим ликовним, прозним и поетским радовима пружали подршку током гашења пожара на Мајевици.
Старјешина Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице Лопаре Јово Ђурић истиче да су сви ватрогасци са великим задовољством, из својих властитих извора, прикупили средства како би се набавили поклони за основце, којима ће наведено дружење остати у лијепом сјећању.
„Изразио бих велику захвалност руководству школе и свом наставном особљу који су веома заслужни што су дјеца упозната са великом храброшћу, пожртвованошћу и одрицањима ватрогасаца током свога напорног рада који се нарочито испољио прилком гашења недавних пожара на Мајевици“, навео је Ђурић.
Војислав Божић, директор Основне школе ”Вељко Чубриловић“ из Прибоја је рекао да су дјеца била одушевљена и пресрећна изненадном посјетом ватрогасаца.
„Ученици све до њиховог доласка нису знали да одважни ватрогасци долазе у посјету нашој школи са веома вриједним поклонима за њих“, истакао је Божић.
Он је у име ученика, наставника и родитеља изразио захвалност свим припадницима Tериторијалне ватрогасно-спасилачке јединице Лопаре на веома лијепом гесту.