СЈАЈНИ РЕЗУЛТАТИ УЧЕНИKА И НАСТАВНИKА ОШ “СВЕТИ САВА” ЛОПАРЕ

Ученици и наставници ОШ “Свети Сава” Лопаре у школској 2021/22. године остварили су запажене резултате на регионалним и републичким такмичењима. Kако се школска година полако приводи крају одлучили смо да поменемо ученике и наставнике и захвалимо што су школу и Лопаре представљали на најбољи могући начин.
Kренимо редом. На регионалним такмичењима вриједно је поменути ученике који су освојили једно о три мјеста.
Ивана Лукић освојила је прво мјесто из физике. Ивана је ученица осмог разреда, а наставница која је спремала Ивану за регионално такмичење је Гордана Kеровић.
Наташа Радовановић је ученица деветог разреда, а освојила је прво мјесто из руског језика. Наставница Ваја Давидовић спремала је ученицу за регионално такмичење из руског језика.
Цвијан Митровић освојио је прво мјесто у трчању на 800 метара, док је Александра Илић освојила друго мјесто. Наставник физичког васпитања је Радивоје Миљић.
У такмичењу Црвеног крста ученици Илија Тодорчевић, Ивана Савић и Наташа Радовановић освојилли су друго мјесто. Наставник који је спремао поменуте ученике је Вујадин Свртан.
Ученици ОШ “Свети Сава” на регионалном такмичењу из Демократије и људска права освојили су прво мјесто. Наставница Стојанка Пантић спремала је ученике из демократије и људска права, а ученици су: Цвијан Митровић, Никола Митровић, Анамарија Михајловић, Слађана Рикановић, Јелисавка Марић, Тамара Симић, Тамара Лукић и Бојана Симић.
Вриједно је поменути да су ученици из Демократије и људских права учесници државне смотре на нивоу БиХ која је одржана у Парламентарној скупштини БиХ.
Поред регионалних такмичења ученици ОШ “Свети Сава” Лопаре могу да се похвале сјајним резултатима на републичким такмичењима.
Наташа Радовановић освојила је прво мјесто на републичком такмичењу из Руског језика, а наставница која је спремала Наташу је Ваја Давидовић.
Цвијан Петровић освојио је пето мјесто на трчању на 800 метара док је Андреа Јовић освојила специјалну награду из музичке културе. Андреа је ученица седмог разреда, а вриједно је поменути наставника Небојшу Манојловића.
Педагог ОШ “Свети Сава” је Вујадин Свртан.
Још једном честитамо ученицима и наставницима ОШ “Свети Сава” Лопаре и надамо се да ћете у наредној школској години остварити још боље резултате.