НОВИ МАНДАТ РАДИ САВИЋУ НА ЧЕЛУ СДС-а ЛОПАРЕ


Досадашњи предсједник Општинског одбора Српске демократске странке у Лопарама Радо Савић изабран је на данашњој Изборној скупштини СДС-а једногласно за нови мандат на челу ове странке.

Савић се након избора обратио присутним делегатима и захвалио на указаном повјерењу.

-Ваша подршка ствара ми обавезу и мотивацију за даљи рад на пословима за које ме је СДС и делегирао-рекао је Савић у говору.

Он је нагласио да је СДС-у потребна консолидација и јединство, те да овај Општински одбор у Лопарама има снажно јединиство.

-На републичком нивоу, странка је у кризи, потребно јој је јединство, и она се мора квалитативно и квантитативно оснажити да би одговорила изазовима овог времена-навео је Савић.

Према његовим ријечима Општински одбор СДС-а у Лопарама је побједнички на свим протеклим изборима.

-Одбор у Лопарама је један од најбољих у СДС-у, он је спој младих и искусних кадрова јер само тако се може градити будућност. Млади чланови имају енергију а старији чланови имају искуство и мудрост и та формула нам је у Лопарама дала побједу на свим протеклим изборима-подсјетио је Савић.

Изборној Скупштини СДС-а у Лопарама присуствовало је 90 делегата а изабрано је и 37 чланова Општинског одбора.

СДС у Лопарама има девет одборничких мандата у локалном парламенту и заједно са коалиционим партнерима ДНС-ом и ПДП-ом чини снажну скупштинску већину.

Радо Савић предсједник је СДС-а Лопара од 2007. године а од 2008. године врши дужност начелника ове мајевичке општине, ожењен је и отац троје дjеце.