САВИЋ: СРПСКА ДА БУДЕ ПРАВНА И ПРАВЕДНА ДРЖАВА

Република Српска треба да буде правна и праведна држава, јер је само то гарант њеног опстанка и развоја, поручио је предсједник Општинског одбора СДС-а Лопаре Радо Савић.

„СДС ће вратити Српску на пут правде, правне државе, као и жељени развој који ће донијети већи стандард становништва“, рекао је Савић.

Он је након ломљења славског колача честитао крсну славу СДС-а Свете апостоле Петра и Павла-Петровдан, члановима истакавши да могу бити поносни на досадашње резултате које је ова странка постигла у Лопарама.

„Биљежимо раст у свим друштвеним сферама, посебно нас радује раст привреде и привредних активности које су се десиле у посљедње вријеме“, подсјетио је Он.

Члановима, симпетизерима славу је честитао и Народни посланик Желимир Нешковић који је изразио увјерење да ће СДС бити побједник наступајућих Општих избора у октобру ове године.

„Овде у Лопарама, од како постоји СДС, биљежи побједе, јер је заједно са народом свих ових година. Побједићемо за сва четири нивоа гласања“, рекао је Нешковић.

Он је изразио захвалност свима који су својим радом у овој локалној заједници доприњели да од изразито неразвијене општине постане општина која је пожељна за инвеститоре и њихов капитал.

„Отварамо нова радна мјеста, и на тај начин спречавамо одлазак станвништва са ових простора а посебно младих људи“, напоменуо је Нешковић.

Он се захвалио Активу младих и Активу жена СДС-а Лопара на како каже преданом и марљивом раду на побољшању квалитета живота становника овог краја.