ПОЧЕТАК КАМПАЊЕ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ 2012

СДС – “Српска демократска странка одлучила  је да крене у кампању овдjе из  Бијељине, из једног од упоришта Српске демократске странке и града који има свијетлу будућност”, изјавио је Босић након лијепљења првог плаката пред више стотина чланова и симпатизера странке.

Он је изразио очекивање да  грађани Бијељине препознају оно што је урађено у протеклом периоду и да ће Мићић поново бити изабран за градоначелника Бијељине.
Према његовим ријечима, Српска демократска странка очекује пораст броја гласача у много већем броју општина, гдје ће ова странка преузети одговорност за локалну заједницу:
“Чека нас велики посао, прије свега у враћању надлежности општинама које су давно изгубљене и мијењању система који је постављен тако сви приходи иду у једну касу у Бањалуку, а онда да се враћа на кашичице општинама гдје се тај приход ствара”, најавио је Босић.
Босић је напоменуо да је слоган Српске демократске странке “Јаке општине – Јача Српска”, односно, “Јака Бијељина – Јача Српска”, као и да би странка на овим изборима требало да уђе у циклус који ће довести 2014. године до промјене власти у Републици Српској.