ИЗЛАГАЧИ СА МАЈЕВИЦЕ НА САЈМУ “ИНТЕРАГРО 2024”

Међународни сајам пољопривреде, лова и риболова, који се одржава 22. пут, је данас свечано отворен у Бијељини.
На манифестацији, коју је отворио министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Саво Минић, представљена је и општина Лопаре на чијем штанду су производи Пољопривредне задруге “Зарац”, воденичара Анђелка Делића, рукотворине Борке Влачић и других излагача са Мајевице.
Након отварања сајма поменути штанд су посјетили предсједник Скупштине Миленко Ристић и замјеник начелника општине Лопаре Горан Тасовац.
Током три сајамска дана посјетиоци имају прилику да виде богату понуду пољопривредне механизације и алата, сјеменског и садног материјала, као и хране и пића, меда и производа од меда, прибора за лов и риболов, средстава за заштиту и узгој биља, те сточне хране и минералних ђубрива.
Планиран је и квалитетан пратећи програм као што су изложбе пољопривредне механизације, прикључака и опреме за пољопривреду, најквалитетнијих сточних грла, али и научно-стручна савјетовања, промоције, јавне трибине и пословни сусрети, саопштено је из Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.