МАЈЕВИЦА ОДЛУЧИЛА ДА СУ МЛАДЕН И ВУКОТА ПОБЈЕДНИЦИ

Кандидат Савеза за Побједу /СзП/ за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је да је грађанима Српске потребна стабилност, спокој и безбједност.

Говедарица је поручио да ће, уколико побиједи на изборима, “вратити Српску и њене институције народу”, те додао да народу треба посао, да ради, живи и види перспективу у Српској.

Он је критиковао стање безбједности у Бањалуци и оцијенио да грађани немају повјерења у институције.

“Вратићемо повјерење када грађани схвате и виде да смо исти пред законом, а то је оно што је потребно и то је оно што нудимо грађанима”, рекао је Говедарица.

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић поручио је данас на предизборном скупу у Лопарама да се Република Српска брани економијом и демографским растом.

“Главни задаци треба да нам буду снажна и одговорна економија”, рекао је Иванић.

Он је навео да су статусна питања Републике Српске ријешена Дејтонским споразумом, те критиковао супротни политички блок за “увођење Српске у неизвјесност”.

Кандидат СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из Лопара у Изборној јединици шест Желимир Нешковић рекао је да очекује изборну побједу.

“У нашој локалној заједници смо показали да можемо задржати младе јер смо у протеклој години запослили у реални сектор више од 400 грађана”, навео је Нешковић.
Миленко Ристић, носилац листе ПДП-а за парламентарну скупштину БиХ рекао је да је ова локална заједница показа примјер како се са народом може постићи успјех, у привреди, запошљавању и опстанку младих.
„Заједно са Младеном и Вукотом побјеђујемо“, рекао је Ристић.

Предсједник СДС-а Лопаре Радо Савић рекао је новинарима да су грађани великим присуством на овој трибини показали да ће Иванић и Говедарица бити побједници.