ГОВЕДАРИЦА: СДС ПРЕДВОДИ СВЕОПШТИ НАРОДНИ ПОКРЕТ ЗА ПРОМЈЕНЕ У СРПСКОЈ

Лидер Српске демократске странке Вукота Говедарица поручио је на вечерашњем скупу ове странке у Брчком да је СДС снажна, државотворна, историјска, политичка организација која има снагу да предводи свеопшти народни покрет у борби против хаоса и зла који је задесио Републику Српску.

„СДС има снагу зато што је народ уз СДС а управо СДС осјећа потребе народа, ми смо данас потребни народу, и са поносом могу да истакнем да смо предводници свеопштег народног покрета за промјене да би грађани живјели боље“, истакао је Говедарица.

Он је нагласио да Републику Српску треба вратити народу.

„ја сам спреман да заједно са народом побједим оне које раде против интереса народа“, поручио је Говедарица.

Члановима Српске демократске странке окупљеним у Гастро центру „Бакарни лонац“ обратио се Младен Босић који је истакао да СДС жели више Републике Српске у Брчком.

„Предсједник Говедарица, може рачунати на подршку српског народа из Брчког за коначну побједу на изборима јер су промјене у Српској кренуле“, рекао је Босић.

Он је напоменуо да је одбор ове странке у Брчком традиционално снажан и јак.

Присутнима се обратио и члан Главног одбора СДС-а Радо Савић који је изразио задовољство вечерашњој великој подршци чланова СДС-а који су се окупили са циљем побједе Вукоте Говедарице.

„СДС ће побједити у Брчком и у цијелој Републици Српској. А управо, овде у Брчком побједа СДС-а ће донијети Брчком префикс Српска, српско, српски и то је наше, а само слога, јединство и узајамно уважавање ће нам то донијети“, казао је Савић.

На вечерашњем скупу присутно је било 500 чланова СДС-а из Брчког.