ЛОПАРЕ – ВЕЛИКИ ПРЕДИЗБОРНИ СКУП

Централни митинг СДС-а у Лопарама

У Лопарама је 25.09.2016. године одржана Централна трибина СДС-а у на којој је кандидат Савеза за промјене за начелника Лопара др Радо Савић поручио да присуство оволиког броја људи на централном митингу јасно даје до знања ко ће побједити на локалним изборима у овој општини.
“Након побједе која је извјесна позваћемо све и оне које воде лошу кампању, непримјерену, на заједништво и рад у интересу грађана Лопара, како би сви заједно чинили добро за наш крај“, рекао је Савић.
Предсједник СДС-а Младен Босић рекао је Мајевичанима да су они часног образа јер су подржали своје вође који су остали да живе и раде у свом крају.
“Поносам сам што су Радо Савић, Вукота Говедарица, Александра Пандуревић, Желимир Нешковић ново лице СДС-а и људи који ће обезбједити будућност стрпсом народу, и због њих могу слободно тврдити док постоји Републике Српска постојаће и СДС “, рекао је Босић у обраћању.
Он је најавио побједу др Раде Савића и СДС-а.
Посланик у парламентарном вијећу БиХ Александра Пандуревић присуствовала је централној трибини и исткла сигурност у Савићеву побједу и да је Мајевица понос СДС-а.
“Идући по Српској видјели смо да је народ уз наше кандидате за начелнике, јер наши не слушају директиве него случају свој народ и раде за народ. Лопаре су понос СДС-а“, рекла је Пандуревићева.
Носилац листе кандидата за одборника Партије демократског прогреса /ПДП/, који је коалициони партнер подршци за начелника општине Лопаре, Миленко Ристић поручио је да смо сви заједно за добро наших Лопара.
“Заједно смо радили у протеклом периоду, сарађивали и дијелили све са нашим народом који је прошао кроз тежак период. Добар рад у предходном периоду грађани су потврдили својим вечерашњим присуством“, рекао је Ристић.
Он је најавио наставак сарадње за додбробит грађана Лопаре јер је то према његовим ријечима најбоње за Лопаре.
Коалициони партнери који подржавају кандидатуру за начелника Лопара Раде Савића поред ПДП-а су НДП.