УПИС НА НОВИ ЦИКЛУС БЕСПЛАТНИХ КУРСЕВА ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА У ЛОПАРАМА

Након успјешно завршеног деветомјесечног циклуса похађања бесплатних курсева енглеског језика на подручју Лопара и Прибоја, Центар за лични и професионални развој у сарадњи са El-Roi Европским центром за образовање из Лондона и уз подршку општине Лопаре у мјесецу фебруару организује нови циклус курсева енглеског језика за све грађане општине Лопаре.
До сада смо нашим бесплатним курсевима енглеског језика обухватили укупно 60 полазника из Лопара и Прибоја те су овим полазницима крајем протекле године уручени и међународно признати цертификати (више о протеклој едукацији можете прочитати на линку:
http://www.infobijeljina.com/7529_Zavrsen-kurs-engleskog-je… ).

Позивамо све заинтересоване грађане општине Лопаре да се током мјесеца јануара пријаве за нови циклус обуке који почиње у фебруару те тако осигурају своје мјесто у новим групама полазника курса енглеског језика.
Напомињемо да су наши курсеви намијењи свим грађанима а са посебним акцентом на социјално угрожене грађане који нису у могућности самостално финансирати постојеће курсеве енглеског језика. Наши курсеви, књиге и међународни цертификати су у потпуности бесплатни за социјално угрожена лица. Грађани који нису социјално угрожени имају једину обавезу самосталног финансирања уџбеника у износу од 26 КМ за сваки ниво курса док наставу и цертификат добивају бесплатно.

Курс се састоји од укупно 9 нивоа а кандидати наставу похађају на оном нивоу који се претходно утврди предтестирањем приликом саме пријаве на курс на њеб страници Лпр центра: www.centarlpr.com.
El-Roi-јеви бесплатни курсеви се истовремнео имплементирају у 35 земаља свијета, а у Босни и Херцеговини смо до сада, преко Лпр Центра, овим курсевима обухватили више око 1500 полазника у 17 градова.

Пријаве су у току и врше се путем званичне њеб странице Центра: www.centarlpr.com.

Добро нам дошли!